Skip to main content

Gusturi Miro™

9 umpluturi fantastice din produse naturale de top.

Choco mascarpone vișină

520 lei/kg

Blat de ciocolată, vișină, mascarpone.

Chocolate cake cu vișină este în topul preferințelor. Combinația dintre blatul de ciocolată, crema mascarpone și vișină îi conferă un gust echilibrat, pe placul tuturor – nici prea dulce, nici prea cremos, nici prea acrișor. Multă vișină, multă cremă și multă pasiune – tot ce iubesc amatorii de deserturi!

Red velvet

620 lei/kg

Blat Red Velvet, cremă mascarpone, fructe de pădure

„Catifea Roșie” sau catifea roșie – un tort nobil și rafinat. Blaturile chiar parcă sunt din catifea, puhave, dar cu o textură densă, se topesc în gură, senzație completată de instertul din fructe de pădure și stratul de mousse. Ce gust poate fi mai fin?

Vanilla strawberry

580 lei/kg

Blat de vanilie, căpșună, cremă mascarpone cu vanilie.

Aici căpșuna e regina, prinsă în joc delicios cu vanilia. Ușor, aerat și proaspăt – acestea sunt cele mai potrivite calificative pentru Vanilla Strawberry. Blaturile puhave de vanilie, cremă de mascarpone cu gust de plombir și insertul din căpșună te duc cu gândul la vară și îți lasă o senzație răcoritoare plăcută.

Tropic

620 lei/kg

Blat de vanilie cu mango, fructul pasiunii, cremă de brânză.

Te topești de plăcere cu fiecare bucățică savurată. Da, savurată, pentru că asocierea vaniliei cu mango și maracuja nu poate fi decît o magie gustativă. Crema de brânză oferă finețe și densitate acestei combinații. E tortul prefect pentru perioadă a anului, amintind de caniculă și Tropice.

Oreo

520 lei/kg

Blat de ciocolată, cremă de brânză cu biscuiți oreo

Rețeta virală cu gust fantastic. Oreo cake este atât preferatul copiilor, cât și a maturilor. Blaturi moi de ciocolată, însiropate cu multă ciocolată, cream cheese și biscuiți autentici Oreo. Moale, dar ușor crocant datorită biscuiților Oreo, intens, dar fin! Mmm… Ce bun e!

Double chocolate

580 lei/kg

Blat de ciocolată, fructe de pădure, cremă mascarpone de ciocolată.

Double Chocolate Cake! Un adevărat deliciu pentru iubitorii de ciocolată. Combinația dintre gustul intens, prelung al ciolcolatei și cel acrișor al fructelor de pădure este memorabilă, iar crema mascarpone de ciocolată îi oferă textură cremoasă și fină.

Carrot

520 lei/kg

Blat de morcov și nuci, caramelă de portocală, cremă de brânză

Combinația care te va uimi, dar și te va cuceri prin gust unic. Deși tortul care conține morcov, el oferă doar dulceață și textură – pe când gustul legumei nu se simte deloc. Blatul e foarte moale, conține morcov și nuci și este uns cu cremă de brânză, care se absoarbe în el. Gustul fin e completat de caramela de casă, cu aromă intensă de portocală.

Almond Tiramisu

620 lei/kg

Blat de vanilie, blat fin de migdale, namelaka de cafea, mousse din mascarpone, cremă mascarpone.

Am reînterpretat rețeta celebrului desert italian adăugându-i un touch savuros – namelaka de cafea, o cremă fină și catifelată. Gustul energizant al cafelei și aroma intensă de migdale, duce gustul clasic la un alt nivel.

Snikers

620 lei/kg

Blat de ciocolată, blat fin de arahide, insert din arahide și caramel, cremă de brânză cu caramel sărat și cacao.

Acest desert este inspirat de una din cele mai îndrăgite ciocolate din lume. Am păstrat elementele de bază precum: arahidele și caramelul sărat pentru a obține gustul autentic al ciocolatei Snikers.

Ți-au plăcut gusturile Miro?

Contactează-ne pentru a plasa o comandă!

Vezi contactele